Sou, léif Kollegen,
Ab haut kënnt, nee musst Dir ons matdeelen, wat der nammen wëllt wann Dir op d’Generalversammlung kommt.
Zur Wahl stinn:
Entrée
- Assiette d’Antipasti misti
- Croustillant de bœuf et de canard, oignons confits et sauce aigre douce
- Croquettes de poisson et rouille maison
- Potage de carotte et de potiron, mousse aux herbes
Haaptplat
- Sauté de veau au lait de coco et à la citronnelle
- Paccheri au mijoté de champignons et de canard confit, fines tranches de pecorino au poivre
- Risotto à la milanaise, roquette et tuile de parmesan
- (+7€) Bavette de bœuf « Angus Irlandais », beurre maître d’hôtel.
- (+7€) Filet de julienne en croûte d’herbes, beurre blanc
Kleng Ännerung um Ordre du jour, direkt no der Allocution du président:
Kuerze Virtrag vun der Mme Corinne Schroeder aus dem Staatsarchiv iwwert eist Veräinsarchiv.
Hei könnt Dir Iech lo umellen:
Schon ugemellt sinn di folgend Leit
Numm |
---|
Jean Marie Strasser |
Waringo Michel |
Elio |
Pierre Schweig |
Jacques Meisch |
Guy Mahowald |
Bellot Claude |
Franky Kayser |
JP Schreiner |
Manuel Morn |
Guy Lux |
Philippe Gengler |
Carlo Richartz |
Mattiussi Ernest |
André Detaille |
Even Christian |
Michel Hansen |
Caroline Gaspar |
Daniel Erpelding (Wiesel) |
Aus Datenschutzgrënn gesidd Dir nit, wat Dir bestallt hut. Versuergt Iech dofir Är Email gutt, nit dass et herno Sträit get :-)
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.