Léif Al Oochenerinnen an Oochener,
No dem immense Succès, dee mer d’lescht Joer während eiser Séance académique mat Gala Dîner erliewt haten, dat ulässlech dem 125. Anniversaire vum Akademischen Verein d’Letzëbuerger, wëlle mer dëse Momentum notzen.
Fir dëst Joer nees eng Kéier e remarquabelen Héichpunkt vum Anciens Joer ze feieren, invitéiere mer Iech dofir härzlech, zesumme mat ärer Begleedung, op eng nei Editioun vun der traditioneller
AGAPE
Samschdes den 18. November 2023,
an der Hostellerie Stafelter zu Walfer.
1 rue de Dommeldange, L-7222 Walferdange
Programm:
19h00
Apéritif um Rez de Chaussee vum Restaurant
20h00
Iessen am Banquet Sall
22h00
Dessert um Rez de Chaussee vum Restaurant, uschléissend mat Danz, Gesang bis spéit an d‘Nuecht
Natierlech mam Spill mat der Ham
Mellt Iech w.e.g. bis den 11. November iwwert de Formulaire weider ënnen un oder per Telefon ënnert der Nummer 691722668. Mir Proposéieren Iech ee Menu découverte zu engem Präs vu 66 Euro deen Dir direkt un der Kees vum Restaurant kënnt bezuelen. Gedrénks iwwer Dësch an op der Party gëtt dann och individuell op de Stopp berechent. Fir z’iessen proposéiere mer Iech dräi Platen au choix jeeweils mat Amuse-Bouche, Entrée, Haaptplat an Dessert. Mir bieden Iech nach, ons äre Menu-Choix bei der Umellung matzedeelen.
An der Hoffnung Iech all den 18. November ze gesinn,
De Comité vun den Anciens
Numm a Virnumm | Ech sinn |
---|---|
Reuter Emile | Ancien |
Bourg Jenny | Ancien |
Reuter Emile | Ancien |
Reuter Emile | Ancien |
Theis Pascal | Ancien |
Mahowald Guy | Ancien |
Fabrice Becker | Student |
Weides Philippe | Student |
Mathay Pol | Student |
Gengler Philippe | Ancien |
Mahowald Guy | Ancien |
Frantzen Luc | Ancien |
Merk Milena | Partner |
Goeckel Tom | Ancien |
Schares Nadine | Partner |
Anne Bastian | Partner |
Bastian Roland | Ancien |
Jung Tom | Ancien |
Tom Nickels | Ancien |
Delphine Prüm | Partner |
Marianne Kieffer | Partner |
Alain Kieffer | Ancien |
Hoffmann Annick | Ancien |
Bui Kim | Partner |
Joly Christian | Ancien |
Hoffmann Annick | Ancien |
Nerden Chantal | Ancien |
Zhan Ou-xi | Ancien |
Hoscheid Serge | Ancien |
Hoscheid-Spaus Laure | Partner |
Schummer Pol | Ancien |
Sliepen-Glodé Danielle | Partner |
Sliepen John | Ancien |
Rerman Elio | Ancien |
PHILIPPE Chantal | Partner |
PHILIPPE Louis | Ancien |
Céline Anen | Partner |
Jacques Meisch | Ancien |
Kolber Carine | Partner |
Heckel Michel | Ancien |
Hut Tom | Ancien |
Erpelding Daniel | Ancien |
Scheller Maryse | Partner |
Dax Paul | Ancien |
Pauly Christian | Ancien |
Sophie Hellinghausen | Ancien |
Spaus Anne | Ancien |
Frauenberg Charel | Ancien |
Frauenberg Charel | Ancien |
Schmit Pierrw | Ancien |
Alves Andreia | Ancien |
Alves Andreia | Ancien |
Wagener Jeanne-Marie | Ancien |
Marcy Charel | Ancien |
Peterhänsel Elke | Ancien |
Reiffers Joé | Ancien |
Malget Joe | Ancien |
Malget Joe | Ancien |
Rodrigues Filipe | Ancien |
Lux Guy | Ancien |
Waringo Michel | Ancien |
Strasser Jean-Marie | Ancien |
PROPOSITION DE MENU
APERITIF (servi debout, inclus dans le prix du menu)
– Sablé au parmesan, tapenade d’olives
– Gougère au fromage
– Verrine du moment
MENU DECOUVERTE À 66€ (Dîner assis)
ENTREES
Tartare de saumon fumé à la mangue, concombre, citron combava et salade
d’herbes
Ou
Ravioles farcies à la courge et ricotta, pistaches, sauge et fondue de taleggio
PLATS
Dos de cabillaud à la grenobloise, lentilles vertes aux légumes et émulsion de
persil
Ou
Volaille fermière fondante, légumes rôtis et sauce chimichurri
DESSERTS ET FROMGES
Tatin de pommes et sorbet pommes vertes
Ou
Déclinaison de chocolat et fruits de la passion
Ou
Assiette de fromages affinés de la fromagerie « aux fromages d’or »
(sur demande)
MENU VEGETAL À 47€ (MENU DE SAISON)
PROPOSITION DE MENU SUIVRA DEBUT NOVEMBRE
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.